מגזין מס. 17
ספטמבר 2022
תוכן עניינים
עדכונים
– מפגש ללא עלות במועדון: ויסות עצמי לכלבים נרגשים או מודאגים.
– קורס ההכשרה מחזור 2 בפתח.
– קורס הבסיס יוצא לדרך.
– רשמים מהקורס הפרונטלי.
שיתופי מקרה
הפעם שיתוף שלי על תקשורת שנעשתה עם בעלי החיים שאיתי כשנדרשתי לקחת החלטות לא פשוטות.
מעניינים
-שני כנסים מעניינים מתרחשים בקרוב.
– הזדמנות לרכוש סדרת גלויות ולתמוך בעמותת פעמוני רוח.
שאלותשובות
על שאלות שנשאלתי באופן פרטי – אני עונה כאן עבור כולנו. הפעם:
אז את מדברת איתם במילים או במחשבות שלך? איך לעשות את זה עם החיות שאתנו בבית
טיפטיפה
לתת באהבה, כל פעם טיפ אחד או יותר. הפעם:
מתי יהיה נכון לקיים תקשורת באופן אישי עם בעלי החיים שאיתי ומתי יהיה נכון לפנות למישהו אחר
על המדף
איזה קורסים יש עכשיו, איזה בכלל ומה במבצע. הפעם:
קורס הבסיס בלייב מתחיל בקרוב.
קורס ההכשרה -אפשר להירשם
עדכונים
מה קורה במרכז שפה אחת
בשפה אחת יש התרחשות והתרגשות רבה.
אני בונה את התוכנית השנתית של שפה אחת ל 2023 ושוקדת עם צוות המרכז על קורסים ומפגשים חדשים, אל הקורסים המוכרים יצטרפו השנה קורסים, סדנאות, מפגשי בסיס והעמקה בתחומים מגוונים בנוסף ללימוד התקשורת הטלפתית עם בעלי החיים.
אני מרגישה בתוכי את הסתיו מתקרב, אומנם שיא החום אבל אם פגשתי חצבים לפני שבועיים בטיול עם הכלבים בגלבוע, כנראה שהסתיו בדרך.
כן הם הפתיעו אותי צמד החצבים הללו – אמצע אוגוסט והנה זוג חצבים זקופים ויפים, מיד הרגשתי רוח קרירה של סתיו, רוח עדינה של שינוי, מעבר, של סיום והתחלה.
…אז יש תקווה, הקיץ עומד להיגמר 🙂
הנה מה שקורה עכשיו בשפה אחת:
מחזור לייב של קורס בסיס מתחיל עוד כמה ימים
מחזור חדש נפתח ביום רביעי הקרוב – 7.9.22
בחרתי להעביר אותו במקביל בבוקר ובערב וכך לאפשר הצטרפות בזמן שנוח לכל אחת ואחד.
הפרטים והרשמה כאן
להפוך אהבה למקצוע - נפתחה ההרשמה
ב.1.11.22 נפתח מחזור הכשרה מקצועית נוסף.
אם בא לך להצטרף כל הפרטים כאן
הרצאה ללא עלות במועדון של שפה אחת
מעוררות לרגיעה: ויסות עצמי לכלבים נרגשים או מודאגים
ביום שלישי הקרוב – 6.9.22 בשעה 19:30 נפגוש במועדון את שלומית הרוש להרצאה מרתקת על
ויסות עצמי לכלבים נרגשים או מודאגים.
כולנו רוצים ליהנות מהכלבים שלנו ולעזור להם לחיות חיים מאושרים ובריאים. הפחתת סטרס בחיי הכלב היא חלק חיוני בכך. מקור אחד של סטרס לא-בריא היא עוררות מוגברת:
כלב שמתפוצץ מהתלהבות, מתסכול, מחרדה או מפחד ולא מצליח לווסת את עצמו ולהירגע.
אנחנו יכולים לעזור לכלבים ללמוד להוריד עוררות על ידי טכניקת רגיעה משותפת שמבוססת על הקשבה, תקשורת ומודלינג.
כך, במקום להיכנס לסחרור של כעס או תסכול בעצמנו כאשר הכלב נובח, קופץ על אנשים, מתפרץ על רצועה או נרתע מפחד, נוכל ללמוד דרך רגועה לבקש מהכלב שלנו לווסת את עצמו בצורה שמחזקת את הקשר איש.ה-כלב.ה.
בהרצאה שלומית תסביר מה זה סטרס ועוררות, ומתי הם הופכים לבעיה.
נדבר על ההשלכות של סטרס מוגבר על הבריאות הפיסית, הנפשית וההתנהגותית של הכלב ועל החשיבות של לימוד וויסות עצמי ורגיעה כמיומנות לחיים בכלל, וכחלק בלתי-נפרד מטיפול בבעיות התנהגות בפרט. נחדד את סוג הרגיעה שאנחנו מחפשים, ואכיר לכם את הכלי שבעזרתו אנחנו מלמדים, ואחר-כך מבקשים מהכלב להרגיע את עצמו: טכניקת זן לרגיעה אמיתית לחיים.
ההרשמה למפגש מכאן
רשמים מהקורס הפרונטלי
אנחנו עכשיו באמצעו של קורס העומק שפת החיות שמתקיים בבנימינה, את הרשמים הללו כתבה שרון מתוך חוויותיה בקורס הקודם שהסתיים לפני כשבועיים.
שפת החיות במפגש השישי.
קסם הוא מוטיב מרכזי בתעודים שלי, אבל אין פה שום הגזמה 🙂
יצא שדיברנו על גמל שלמה וממש בתוך זמן קצר הופיע בדיוק אחד כזה, תינוק, על החולצה של אחת מאיתנו. ייתכן שהוא שאל “מישהו קרא לי?” אבל אנחנו רק התפעלנו ממנו ולא עצרנו לענות.
זאת הייתה פגישה של אינטימיות, כל אחת/ד עם בעל החיים שלצידה- תקשורת שיכולה להחזיק בתוכה קלות ויכולה גם לאתגר במובן מסוים.
אני? עם האתגר הזה ביקשתי סיוע וקיבלתי אותו מגמל מדברי חכם, נראה לי שיהיה לזה עוד המשך.
בעיני- אותן הפניות והשבילים, התמרורים, הרגשות, התחושות, המפגשים – הם כולם משתקפים באופן דומה מאוד בחוויות שונות בחיים שלך;
בבית, במערכות יחסים, בעבודה, בדרך לסופר, והם גם עולים ומשתקפים לא פעם בתוך הדרך הזאת של לימוד התקשורת עם בעלי החיים.
אז במובן מסוים, מלבד היכולת לחשוף בתוכי כלי נפלא כזה של שיח עם חיות, אני גם זוכה להיחשף עוד לעצמי.
אני שמחה שבחרתי לערוך איתי פגישות כאלה גם במחיצת מוריה, היא מביאה אל קדמת הבמה נושאים מרתקים שתומכים בלמידה הגדולה הזאת, בדרכה המיוחדת של שפת החיות, בדרכה המיוחדת של מוריה.
אני מצפה לבאות, נותרו 2 מפגשים
שרון
שיתופי מקרה
כשצריך לקחת החלטות לא פשוטות
בהמשך המגזין במדור “טיפ-טיפה” אני כותבת מהו “כלל האצבע” לגבי תקשורת עם החיות שאתנו, מתי נעשה זאת בעצמנו ומתי נבקש שמישהו יעשה זאת עבורנו.
שבוע שעבר ביקשתי עזרה!
יש לי שני כלבים זכרים בבית שאיך לאמר? מערכת היחסים ביניהם לא דבש. ז”א בואו נדייק אחד מהם שמו דבש והוא מתוק ועדין ואהוב אבל במפגש שלו עם הכלב השני, במרחב ובדינמיקה שנוצרה ביניהם לא טוב.
ניסיתי וניסיתי באין סוף דרכים ליצור מרחב שיהיה נעים בו לכולנו בפועל לא הצלחתי, והיומיום בעבורי בלתי נסבל, האמת גם בעבורם.
הייתי עובדת עצות – ולמרות שבתוכי התנגנו התשובות מרוב ששני הכלבים קרובים לליבי לא ידעתי אם אני שומעת נכון, ואולי גם לא היה בי אומץ ליישם את ההבנות שלי בלי קול נוסף שיאמר לי – כן, זה מה שהם רוצים.
פניתי לעזרה, ונעשתה עם הכלבים תקשורת, לא סיפרתי הרבה על הכלבים אלא שאלתי 4 שאלות מאוד ענייניות:
- האם כל אחד מהם מעוניין ויכול לחיות בשלום עם השני אצלי?
- אם כן מה צריך לעשות בשביל כך (כל אחד מהם ואני)
- האם אחד מהם מעוניין לחזור לבית הקודם?
- האם אחד מהם מעוניין בבית אחר?
אחד הדברים החשובים בעייני בתקשורת הוא לחדד את השאלות, ברור שלפעמים יגיעו מיידעים שאינם קשורים בשאלות אבל לפחות יש מסגרת ברורה.
קיבלתי תשובות!
הן היו לי גם עצובות גם מקלות וגם מאוד מדויקות, התשובות שקיבלתי היו מקבילות לתחושות ולידיעה הפנימית שהייתה לי. למה שבעצם בעצם גם אני שמעתי מהכלבים.
אני מאמינה שבהרבה מהמקרים התקשורת מחזקת את מה שאנו יודעים כבר, לפעמים היא מגלה לנו דברים אחרים או הפוכים, הפעם זה היה המקרה הראשון – היא חיזקה לי את הידיעה הפנימית ואת התשובות שהגיעו אלי מהכלבים, רק שהערבוב הפנימי שלי לא נתן לי להחזיק את התשובות בשתי ידיים ולפעול.
הדינמיקה בין הכלבים לא יכולה להשתנות כרגע, ואחד הכלבים מעדיף לחזור אל הבית הקודם שלו. וכך קרה השבוע. אני חושבת שלכולנו (כולל לבית הקודם) יש הקלה גדולה ושמחה. כל אחד נמצא במקומו. בבית אצלי חזרה ההרמוניה שכל כך חשובה לי.
אני יודעת שתמיד אוכל לפגוש את הכלב שחזר לבית שלו ואני בטוחה שזה מקל עלי, אני ממשיכה לבשל לו אוכל (לסדר במנות) ולהעביר לו כל שבוע, בקיצור יש פה הסדר שתואם את המצב ונותן לכולנו שמחה, שקט ומקום בטוח ומדויק.
שמחתי שיכולתי לפנות ולקבל עזרה, שמחתי שהתלבטות ארוכה ותקופה ארוכה של דיס-הרמונה הסתיימו.
סוף סוף אני יכולה לשתף מהצד של מי שמקבלת תקשורת:
אלו רגעים קסומים ומאוד מאוד אינטימיים, יש פה איזושהי הסכמה להיות חשופה, ומכיוון שהחיות כל כולן הן לב גדול, גם אם יש בהתחלה חשש מהחשיפה הזו הוא מהר מאוד מתחלף בהתרגשות, באהבה גדולה ובהודיה על האפשרות הזו לקבל מידע מבעלי החיים עצמם.
מעניינים
הכנס השנתי של דק' קארה גיבנס חוזר
הכנסים שדק’ קארה מקיימת הם כנסים מרגשים מרתקים ומעוררי השראה.
שנה שעברה הוזמנתי לקחת חלק בכנס כזה והייתי מלאת הודיה והתרגשות.
הכנס ללא עלות ומתקיים בין התאריכים 19-23.9.22
במהלך הימים יתקיימו כ 30 הרצאות מרתקות בנושא תקשורת טלפתית וריפוי לבעלי חיים.
רשימת הדוברות ודובר נהדרת!
נושאי ההרצאות מרתקים.
כל ההרצאות מוקלטות וזמינות לצפייה ללא עלות למשך 24 שעות.
כמובן שניתן לרכוש את תכני הכנס לצפייה בלתי מוגבלת.
כל הפרטים וההרשמה לכנס כאן
ממליצה בחום!
כנס בנושא חרדה של כלבים
את הכנס הזה אני לא מכירה אבל בחרתי שנכיר אותו יחד.
הדוברים והדוברות בכנס זה הגיעו מעולם הווטרינריה האימון/ אילוף והתקשורת הטלפתית. גם כאן ההצטרפות היא ללא עלות ובהרשמה.
הכנס מתקיים ממש ממש עכשיו 2-7.9.2022
הפרטים וההרשמה לכנס כאן
מארז של עשר ברכות מאוירות בהשראת סיפורי טבע
עמותת פעמוני רוח היא מרחב לשיקום הדדי של א.נשים ובעלי חיים. במרחב נותנים בית חם לבעלי חיים בבית המחסה, שאליו מגיעות נפגעות טראומה מינית, מבוגרים עם צרכים מיוחדים וילדים ונוער בסיכון לקבל טיפול ולקחת חלק בשיקומם של בעלי החיים.
צוות פעמוני רוח מייצרות מרחב הדדי ולא מנצל שבתוכו הסיפורים האנושיים והסיפורים החייתיים נפגשים כדי לתת כוחות התמודדות לשני הצדדים.
חשבתי שלקראת ראש השנה ואפילו בלי קשר יש לנו הזדמנות לרכוש את הגלויות המקסימות הללו, לברך את היקרים לנו ולסייע במימון עמותת פעמוני רוח.
בסדרה מארז של גלויות מאוירות עם 10 סיפורי טבע מעוררי השראה מעולם החי והצומח.
כל סיפור טבע מספר על כוחות מיוחדים, כאלו שהיינו מאחלים לאנשים האהובים עלינו.
בחלק הקדמי של כל גלויה איור, ובחלק האחורי סיפור טבע ומקום מתאים לכתוב ברכה אישית, איחול וסיפור משלכםן.
הנצחת בעלי החיים שחיו איתנו
הרבה פניות שמגיעות אל המרכז סובבות סביב סיום חייהם של בעלי החיים, ולא פעם עולה הצורך למצוא דרך לזכור אותם בנוסף לזיכרון שחי בליבנו גופנו וזיכרונותינו.
לאחרונה חקרתי קצת את נושא ההנצחה, הגיעו אלי סיפורים על דרכים שונות לשמור זיכרון, ולכן החלטתי להקדיש בגיליונות הבאים חלק לנושא ההנצחה, בו אשתף באפשרויות שפגשתי.
היום אני משתפת בדרך אחת – עדי עם תמונה מוצפנת.
זה יכול להיות – צמיד/ שרשרת/ טבעת אשר בתוכו מוצפנת תמונה, כמובן שזו יכולה להיות תמונה של כל מי שיקר לנו, אך כאן אני מדברת על בעלי חיים.
התמונה אינה נראת לכל – היא מוצפנת ורק התבוננות “לתוך התכשיט” תאפשר לנו לראות אותה. כך נוצרת אינטימיות, לא כל מי שיראו אותנו בכלל ידעו ולכן לא ישאלו. וכמובן אפשרות המינון, אנו נבחר מתי להתבונן בתמונה.
רגע לפני שאני מצרפת את הלינק חשוב לי להגיד כי אין לי כל קשר כלכלי למי אני מפנה, ואני בטוחה שיש אפשרויות נוספות בארץ ובחו”ל, פשוט הרעיון מצא חן בעייני ובחרתי לשתף.
שאלותשובות
את מדברת איתם במילים או במחשבות שלך?
איך לעשות את זה עם החיות שאתנו בבית
אז בפשטות – גם וגם.
וקצת יותר באריכות 🙂
בהתחלה, כאשר שרק נחשפתי לתקשורת הטלפתית הייתי עושה אותה רק באירועים מיוחדים. ז”א כאשר רציתי להעביר מידע ספציפי לבעלי החיים כמו נסיעה לווטרינר, שינוי בצורת המגורים, שיתוף פעולה בנוגע לטיפול כזה או אחר ועוד. או כאשר רציתי לקבל מידע בנוגע להתנהגות ספציפית או למשהו מסוים.
עם הזמן התחלתי לשלב את התקשורת הטלפתית בחיי היומיום, ז”א לא רק כשצריך או חייבים, לא רק כשיש עניין, אלא כחלק מההתנהלות שלי איתם, בהתחלה זה היה קצת קשה לי המעבר בין מרחב של שקט ועיניים עצומות וכתיבה לבין לעשות את התקשורת תוך כדי טיול, ישיבה בחצר או מול הטלוויזיה, משהו בזה היה לי לא טבעי.
עם הזמן למדתי לעשות זאת “תוך כדי תנועה” ואז גם הוספתי את הקול, ז”א לעשות תקשורת בטלפתית בשילוב של קול – לדבר אליהם. אני חייבת להגיד שהדיבור הזה שמצטרף לתקשורת הוא דיבור שונה מהדרך ההרגלית של לדבר עם בעלי חיים שבד”כ באה מהראש, מהמחשבה.
כשאני “עושה תקשורת בקול” אני בעצם מצרפת את הקול לתקשורת הטלפתית שאני עושה וזה יותר דומה לדיבור שיוצא מחיבור הלב.
זה לא אומר שהכל שם רק מילים של אהבה, אבל הדיבור מצטרף למידע שעובר דרך ערוצי הלב. גם זה בהתחלה היה לי מוזר, אבל לימד אותי המון!
למדתי מתי אני מדברת מהלב ומצרפת את מילותי אל התמונה הרצויה, ומתי אני מדברת מהשכל ומשתמשת במשפטים שבעלי החיים לא מצליחים להבין.
היום את רוב התקשורת היומיומית אני מקיימת כתקשורת טלפתית ומצרפת אליה את הדיבור – מדברת איתם בקול.
כאשר אני רוצה לעשות איתם תקשורת עמוקה שהיא מחוץ ליומיום, על נושאים נקודתיים וחשובים כמו מעבר דירה, ונושאים שהם לא יומיומיים אני אקיים תקשורת טלפתית קלאסית (אם אפשר לקרוא לזה כך).
כאשר נתחיל ללמוד תקשורת טלפתית ונרצה לתרגל את ערוץ התקשורת, נייחד זמן ומרחב בהם נעשה את התקשורת עם בעל החיים בצורה הטלפתית “הקלאסית” ז”א ללא דיבור בקול, זה יקל עלינו לזהות את הנתיב בו מגיע אלינו המידע ואת הנתיב בו אנו מעבירים מידע.
לאחר שהנתיב יתבסס דיו נוכל לשלב את התקשורת עם חיי היומיום גם בהקשר של “נושאי שיחה” וגם בשילוב שלה עם הרובד היומיומי של הדיבור – דיבור בקול.
הרבה פעמים שלב זה של דיבור בקול מלמד אותנו רבות על צורת החשיבה שלנו ועוזר לנו לשנות אותה במידה ויש צורך.
טיפטיפה
מתי נכון שאנו נקיים תקשורת עם בעלי החיים שאתנו
ומתי כדאי שנפנה למישהו אחר
גם אני פניתי לאשת מקצוע שתעשה תקשורת עם בעלי החיים שאיתי.
אז מה, אני לא יודעת לעשות תקשורת? זהו, שאני יודעת אבל יש מקרים בהם אעדיף להיעזר בקולגה.
במייל הקודם ששלחתי אני מתארת איך הכנתי את כל החיות שאיתי למעבר מהבית במושב לבית בעיר, ואיך המעבר היה בשיתוף פעולה והיה פשוט ונעים.
אז למה את זה עשיתי בעצמי ופניתי למישהי שתעשה את התקשורת עבורי?
כי במרחב של הכנה למעבר לא הייתי מעורבבת רגשית.
לעומת זאת בקשיים שהיו בין הכלבים הייתי מעורבבת מאוד, ולא יכולתי להבחין מה שלי ומה של בעל החיים.
אז התשובה בגדול היא די פשוטה:
כאשר הנושא מעורר רגשות ומורכבות אישית עדיף לפנות למישהי או מישהו אחר.
כאשר יש שקט ונינוחות עם הנושא אפשר ואפילו רצוי שאנו ניצור את התקשורת את עם בעל החיים שאתנו.
למה?
כי כדי לקיים תקשורת יש צורך באיזשהו מרחב שקט ונינוח, יש צורך במידת מה של ניקיון רגשי, כזה שיאפשר לנו לקלוט מה מגיע מבעל החיים ומה ממוחנו הקודח וליבנו הנרגש.
אם אני נסערת, מבולבלת, חרדה, אם אני מתוחה אחד הדברים הראשונים שקורים הוא אותו טונוס שרירים שמתכווץ , ואחת מהתופעות הלוואי של זה היא שאנו נסגרים, המידע כמו לא עובר את מחסום המתח.
דבר נוסף שקורה הוא שבתוך הלופ הרגשי מחשבתי לא נוכל לזהות מה שלנו ומה של בעל החיים.
אז אם כך אולי כדאי שתמיד מישהו אחר ידבר איתם?
בעייני ממש לא,
למה עדיף שאנו נדבר איתם?
– כי זה כיף!
– כי זה יפתח ויתרום הרבה מאוד לקשר בינינו לבין בעל החיים.
– כי כשהתקשורת תהפוך להיות יומיומית ונתרגל לעשות אותה, אז גם ברגעים קצת מורכבים נוכל להמשיך להיעזר בה.
– כי נתרגל והרי בתקשורת זה הדבר הכי חשוב… (כשנתרגל נלמד איך לקלוט מידע מבעל החיים ואיך להעביר המידע בצורה מדויקת יותר).
אז יש רשימה? מתי לפנות למישהו אחר ומתי לעשות בעצמנו?
מצטערת, לי אין רשימה, זה ממש ממש אישי, למשל יהיו כאלו שמעבר בית או מדינה יהיה מלחיץ עבורם (בהקשר של בעלי החיים) ולכן ויבקשו ממישהו אחר לעשות את התקשורת, לעומת אלו שהמעבר יהיה פשוט ולכן גם יהיה קל להסביר לבעלי החיים ולהכין אותם.
יש כאלו שיצטרכו עזרה כאשר בעל החיים הלך לאיבוד ויש כאלו שירגישו כי נכון יהיה שהם יעשו את התקשורת עם בעל החיים בעצמם, אם אני חושבת על דוגמאות מחיי, אני נזכרת שהיו פעמים שהיה לי ממש פשוט ונח לעשות תקשורת עם בעלי חיים שלי שהלכו לאיבוד והיו פעמים בם נלחצתי וביקשתי עזרה. כך שאפילו באותו הנושא יהיו פעמים שאעשה איתם תקשורת לבד ויהיו מקרים שאבקש עזרה.
כמובן שכלל האצבע הזה:
כאשר הנושא מעורר רגשות ומורכבות אישית עדיף לפנות למישהי או מישהו אחר.
כאשר יש שקט ונינוחות עם הנושא אפשר ואפילו רצוי שאנו ניצור את התקשורת את עם בעל החיים שאתנו, נכון לגבי כל המקרים בהם נרצה לעשות תקשורת עם בעל החיים: הכנה לקראת נסיעה, חופשה, מעבר דירה, שינו משפחתי או בירור מצב בעל החיים, אם זה מצב רפואי, רגשי, או כל מצב אחר, בירור מערכות יחסים, פתרון של התנהגות בעייתית, הסברת כללי הבית ובעצם כל דבר.
בזמן שאני כותבת שורות אלו פתאום אני מבינה איך התקשורת עם בעלי החיים שאיתי הפכה להיות יומיומית, איך אנו מקיימים תקשורת כחלק מהחיים המשותפים ומקיימים אותה על המון דברים, לא רק על סוגיות מורכבות ומשברים.
אני ממש יכולה לראות איך אותה תקשורת חיזקה לי ולבעלי החיים שאיתי את הקשר ואת השותפות במערכת היחסים.
אני יודעת כי לרבות ורבים ממי שלמדו את השפה, התקשורת משתלבת בחיי היומיום, וכשיש קושי נקודתי, כשיש משבר אז ניתן להיעזר באשת מקצוע, קולגה או חבר.ה לקורס.
הרבה מתלמידות ותלמידי מרכז שפה אחת נעזרים ונעזרות זה בזו, רק לפני מספר ימים עלה בקבוצת הווצאפ של אחד הקורסים שהסתיימו בקשת עזרה בנוגע לחתול שברח, הקבוצה מיד נרתמה ועזרה למצוא את החתול.
ברור שבאותו רגע מי שמגדלת את החתול הייתה כל כך מוצפת שלא היה לה כל אפשרות לעשות את התקשורת בעצמה. וכל כך משמח שהקבוצה הייתה שם בשבילה.
גם כאשר אני, וכל מי שעוסקות בתקשורת כמקצוע נתקלות בקושי שמערבב ומציף אותנו אנו פונות אחת לשנייה, ושמחות שמצד אחד יש לנו את כלי התקשורת ומצד שני שיש לנו אל מי לפנות כאשר איננו יכולות לעשות זאת בעצמנו.
קורסים וסדנאות
הכשרה מקצועית - נפתחה ההרשמה
8 חודשים, מפגשים פרונטליים לצד שיעורים לייב בזום, פרקטיקום פנימי וחיצוני.
כל מה שצריך כדי להפוך אהבה למקצוע. ההכשרה יוצאת לדרך בנובמבר
לשמוע את החיות מדברות - קורס לייב - בסיס לתקשורת על חושית
ביום רביעי 7.9 יפתח קורס הבסיס לתקשורת עם בעלי חיים,
בקורס 4 מפגשי לייב באורך שעה וחצי במחיר של 380 ש”ח בלבד.
ניתן להירשם למחזור בוקר או ערב.
שפת החיות - הקורס השלם מחזור 12 יוצא לדרך
ביום ראשון 24.4 יפתח מחזור 12 של הקורס השלם לתקשורת עם בעלי חיים.
קורס עשיר, מלא כלים ידע וחוויה
שפת החיות פרונטלי - הקורס השלם מחזור ראשון יוצא לדרך
ביום שני ה- 23.5 יפתח המחזור הראשון של הקורס שפת החיות אשר יועבר פרונטלית. אני נרגשת ושמחה לאפשר את הלימוד בפורמט של מפגשי פנים אל פנים.
מדברים שפה אחת - המועדון לתקשורת על חושית עם בעלי החיים
מועדון תרגול ולמידה בו תוכנית חודשית מתחדשת.
במועדון מתקיימים תרגולים, הרצאות אורח, מפגשי העמקה, מפגשי שאלות ותשובות מפגשי מסרים מחיות בר ועוד.
פסיעות - קורס אינטרנטי
8 שבועות, 24 שיעורים מוקלטים בני חצי שעה כל אחד (מעל 12 שעות לימוד), ליווי אישי במהלך הקורס.
תרגולים, משובים, ליווי, כל מה שצריך כדי ללמוד תקשורת.
מפגשי ייעוץ אחד על אחד
יש פעמים בהן יש צורך לפתור בעיה קיימת עם בעל החיים ולא בהכרח ללמוד תקשורת מקיפה.
למטרה זו קיים מפגש ייעוץ אישי.
ייעוץ באמצעות תקשורת עם בעלי חיים הוא מקצוע קיים ומקובל בארצות רבות.